Sommarkonferens 2020 framflyttad

Corona-viruset drabbar nu också sommarens konferensplaner. På MKF:s webbsidor kan man läsa att den gemensamma frikyrkliga Sommarkonferens 2020, som skulle gå av stapeln 11-14 juni i Vasa, nu är framskjuten med ett år till juni 2021. Man planerar man nästa års konferens till den 17-20 juni 2021 med samma talare på samma plats.

Samma information hittas på metodistkyrkans webbsidor. Annars är det tillsvidare ont om information – t.ex. Sommarkonferens2020.fi säger inget om det här idag (3.4), men man kan anta att en uppdatering kommer så småningom.

Då kan man ju spekulera om det blir möjligt för kyrkorna att komma igen i augusti om epidemin då släppt sitt grepp och vi börjar återgå till det normala i liv och verksamhet. Det kanske då är läge för en egen ”omstart-konferens” i början av augusti? Kanske man kunde tänka sig att Betesda Church i Raseborg, som brukar ha en ”Inspiration för livet”-konferens i augusti, kunde bjuda in lite fler och utvidga arrangemanget till att gälla alla i FSP-nätverket? Eller kanske den får vara som en regional konferens för södra Finland och så kan den kompletteras med en liknande regional konferens i Österbotten?

Trackbacks

  1. […] februari 2020 av pingstfi Kommentera – Update: Sommarkonferens 2020 framflyttad till 17-20.6.2021 Gemensam frikyrklig Sommarkonferens 2020.  Det är dags att ta fram kalendern […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: