Frikyrklig sommarkonferens 2020 i Vasa

frisomkonf20_695

Update: Sommarkonferens 2020 framflyttad till 17-20.6.2021
Gemensam frikyrklig Sommarkonferens 2020. 
Det är dags att ta fram kalendern och boka in några dagar i Vasa i början av juni detta år. Då samlas folk från fem olika frikyrkor till gemensam frikyrklig Sommarkonferens i Variska skolcentrum för att ”vi tillsammans ska få hämta uppmuntran ur vår gemensamma tro” *.  Så här skriver planeringskommittén:

Välkommen på konferens 11-14.6.2020 i Vasa!

Den 11-14.6. 2020 arrangeras den gemensamma konferensen ”Enade i kärlek” i Vasa. Konferensarrangörer är Finlands svenska adventkyrka, Finlands svenska baptistsamfund, Metodistkyrkan i Finland, Missionskyrkan i Finland och Pingströrelsen i Svenskfinland.

För fjärde gången arrangerar den finlandssvenska frikyrkligheten en gemensam sommarkonferens. Den första gemensamma frikyrkokonferensen hölls år 2000 i Vasa. Därefter följde Borgå år 2005 samt Jakobstad år 2010. Nu står Vasa och Variska skolcenter i Gamla Vasa i tur den 11-14.6. 2020.

Årets konferens blir mångsidig och intressant. Huvudtalarna Niklas Piensoho, Frida Nyberg och Tomas Sjödin är välkända och mångsidiga förkunnare. Seminarier, konserter och så kallade ”Talkshows” kompletterar det intressanta programmet. För barn, tweens, ungdomar och unga vuxna arrangeras egna programhelheter.

Det finns ett stort antal hotell och airbnb lägenheter i Vasa. Därtill står arrangörerna senare under vårens lopp till tjänst med ytterligare valmöjligheter till konferensboende. Matpriserna under sommarkonferensen kommer att vara ytterst förmånliga.

Sommarkonferensen har en egen hemsida, www.sommarkonferens2020.fi
Likaså kommer konferensen att finnas på sociala medier.

Väl mött i Vasa den 11-14.6. 2020!


Du kan anmäla dig på konferensens webbsida


frisomkonf20_tal_695

frisomkonf20_pro_695


Mera info och anmälning på konferensens webbsida* lämpligt citat från Rom 1:12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.