Filadelfia Borgå

Man presenterar sig så här i Borgå:

Filadelfiaförsamlingen i Borgå vill vara en församlingsgemenskap som är öppen för alla. Vi tror att Jesus Kristus är Guds son och att Han dog för våra synders skull så att vi idag kan få leva fria från synd och i gemenskap med jordens och himlens skapare, vår Gud. Vi tror också att Jesus uppstod och lever idag och påverkar våra liv varje stund genom sin Ande som Han ger oss.

Församlingen består av enskilda personer som bekänner Jesus som sin Herre i sitt liv. Den som gör det blir en kristen. Det kristna livet handlar inte om att gå i kyrkan utan att låta Jesus leva genom den som tror på Honom. Detta har följder i det dagliga livet. Som kristen vet man att Jesus alltid går med och vill leda oss. Man har en vän som alltid finns där och som alltid har tid för en. Men att gå i kyrkan är också en viktig del av det kristna livet. På gudstjänsterna samlas man för att lovprisa Gud genom sång och musik och bön. På gudstjänsterna får man också undervisning i vad det innebär att vara en kristen. Före och efter gudstjänsten finns det också tid att träffa sina vänner och det kan vara lika viktigt som själva gudstjänsten! Andra samlingar i veckorna ordnas också i hemmen där man samlas för att samtala och umgås och odla gemenskapen vilken är en av de centrala sakerna i det kristna livet.

Läs också Ny föreståndare i Borgå Filadelfia (från augusti 2018)

Läs mer på Filadelfia Borgå webbsidor

En kommentar

  1. Glädjefyld första dag med 2017 och låt detta år bli stor och ande gjutning över scandinvien och själars frälsning i Jesus blod med healande och tör hoppet,,tack med välsignelse keijo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.