Solf fria församling

 

 

 

 

 

Så här skriver man i Solf om bönen:

Det är ingalunda ovanligt …
Det är t o m väldigt vanligt att man ber till Gud – åtminstone då det kärvar till sig i livet. För många är bön en privatsak, medan andra samlas i bönegrupper för att be tillsammans med andra. I Solf finns säkert flera sådana grupper – en del som samlas sporadiskt och andra som möts mera regelbundet som t ex det femtontal förebedjare som samlas i Solf missionshus varje torsdag kl.19.

Varför?
Förebedjarna upplever att det är viktigt och meningsfullt att välsigna det som är bra för Solf men också att be Gud bevara bygden från allt som kan vara till skada.Det händer också rätt ofta att man skickar in sina angelägna böneämnen, oftast helt anonymt, till bönegruppen för att få bönehjälp. Då är det kanske av intresse att veta om att också du har möjlighet att få hjälp med förbön om du vill.

Hur får jag förbön?
Du når förebedjarna antingen genom att kort beskriva ditt böneämne – anonymt om du så vill – och lämna det i Missionshusets postlåda, som är försedd med lås – eller genom att emaila till adressen sff@himlen.nu 

 

3 kommentarer

  1. Be för min kamp mot falsk läran som inte tror på Jesus blods seger in frälsingens under,tack för hjälp .var välsignat keijo södertälje

  2. Hej! Jag skulle bli jätteglad om ni vill hjälpa mig i bön om att Gud leder mig ett nytt jobb. Ett jobb som är rätt för mig och i linje med hans vilja. Bed med mig att om det finns hinder i vägen, att de i så fall får sin lösning och röjs ur vägen. Vet att Gud hör vår bön och ger oss bönesvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.