Bonnke och Wilkerson till Helsingfors

jum_on18.650Saalemförsamlingen i Helsingfors fyller 90 år och firar med stort evenemang i Ishallen. Huvudtalare är Gary Wilkerson och Reinhard Bonnke. Evenemanget heter JUMALA ON. och du kan ta en titt på webbsajten som Saalem lagt upp om saken. Reinhard Bonnke är en evangelist som samlat miljontals människor till kampanjer särskilt i Afrika och som besökt Finland flera gånger förut. Gary Wilkerson är son till David Wilkerson, och leder nu World Challenge.

mi_yr18_150Två möten i Ishallen den 7.10.2018 – kl 15 och kl. 18.
Saalem tar tillfället att fira sitt jubileum med storsamlingar som inte fokuserar på historien utan på att ge evangeliet åt Helsingforsborna. Saalems ledande pastor Mika Yrjölä, som också är Helluntaikirkko:s (pingstsamfundets) ordförande, har en bakgrund i familjen Yrjöläs missionsarbete i Asien, så att satsa på evangelisation och mission kommer högt på prioriteringslistan.

Kombination med Syyspäivät 4-6.10
Dagarna innan står Saalem som värd för Syyspäivät (4-6.10) så de många tillresande som deltar i Syyspäivät (finska pingsts pastorssamling) kan kombinera med Ishallens möten ifall de så vill. Information om församlingen finns på deras webbsidor och du kan också se en del av deras gudstjänster på UskoTV.

Svenskar med på Syyspäivät
Daniel Alm (ledare för svenska Pingst) och Pelle Hörnmark (ordförande för PEF – Pentecostal European Fellowship) kommer också att delta i Syyspäivät – så kontakterna med Sverige och Europa hålls varma och nära.

Comments

  1. Teuvo Perätalo says:

    I am coming, all the way from south of Sweden!

  2. Teuvo Perätalo says:

    I will come, all the way from the South part of Sweden. It will be very interesting to hear Bonnke and feel the atmosphere. Come Holy spirit, come!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: