Det finns ett budskap när livet är som tuffast

dan_s2_18_300Det finns ett överflöd av program på webben som produceras av kristna medieorganisationer, församlingar och enskilda personer. Konsten är att hitta det som verkligen är bra och någorlunda nära ens egen verklighet. Pingstkyrkan i Uppsala producerar en serie under hösten med undervisning från deras onsdags och söndagssamlingar. Man publicerar serien genom och i samarbete med HimlenTV7 – och den hittas därför på Himlen TV7:s webbsida.

Här är en länk till undervisning med pingstkyrkans pastor/föreståndare Dan Salomonsson om att ”Det finns ett budskap när livet är som tuffast” – om trösten som finns, som vi kan få och ge och som hjälper oss genom det tuffa, genom lidandet. Trösten som skapar tro på att det finns någon som bryr sig, det finns en väg framåt, det finns en framtid. I serien finns det naturligtvis en rad andra ämnen som behandlas, men här det första smakprovet…

 

Mediekanalen Himlen TV7 (den svenska avdelningen/kanalen inom finska TV7) har flyttat till Uppsala under hösten. En stor del av redaktionen arbetar nu där och studion byggs som bäst. Man satsar alltså stort på medielandskapet i Sverige och kommer genom flytten närmare både producenter och tittare. Därför är det inte så konstigt att de nu också börjat ett samarbete med Uppsala Pingst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.