Nyhemsveckan 17-26.6 – webbsändningar

nhem16_web_650Pingstfolk från Sverige samlas under en dryg vecka 17-26.6.2016 till Nyhemsveckan i Mullsjö – som man gjort varje år i 100 år. Sedan 2009 samlas man i för ändamålet byggda Nyhemshallen. Dagarna är späckade med program för alla åldrar och typer. Bön, bibelstudium, konserter, party…

Nyhemsveckan sänder en hel del av samlingarna direkt över webben så du kan vara med på ett hörn och lyssna in vad som är på gång där. Läs mer på Nyhemsveckans webbsidor.

Det är en stor bredd på talare – här listan i kronologisk ordning: Josefin Gniste, Tigleth Malkey, Lisa Fredlund, Anders Svedman, Karl Härgestam, Amelie Lennartsson, Anethe Carlsson, Jacob Frankner, Pontus Tunhav, Simon Holst, Anna Larsson, Daniel Alm, Egil Svartdahl, Lovisa Tholerus, Kristin Borneling, Michelle Blomqvist, Andreas Grumsén, Mikael Stenhammar, Monica Reid, Lukas Gniste, Samuel Klintefelt, Niklas Lindgren, Nick Park, Jonas Andersson, Johan Brännberg, Per-Johan Stenstrand, Maria Eriksson, Johanna Bode.

De som får flera tillfällen att tala är Pingsts nye föreståndare Daniel Alm, Egil Svartdahl och Nick Park. Alla samlingar sänds inte över webben, men ganska många. Se programmet.

På midsommardagen blir det jubileumsfest och jubileumsgudstjänst för att markera att man samlats till Nyhemsveckan i 100 år. Jubileumsfesten börjar kl. 14 (svensk tid) och gudstjänsten kl. 18.30. Här direktlänk till webbsändaningssidan.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: