Nyhemsveckan 17-26.6 – webbsändningar

Pingstfolk från Sverige samlas under en dryg vecka 17-26.6.2022 till Nyhemsveckan i Mullsjö – som man gjort varje år i 100 år. Dagarna är späckade med program för alla åldrar och typer. Bön, bibelstudium, konserter, party…

För den som bor långt ifrån eller av någon orsak inte kan vara på plats är det ändå fantastiskt hur enkelt det är att följa med via media. Konferensen började med ungdomshelg fredagen den 17 juni och från och med måndag 20 juni till söndag 26 juni är dagsprogrammet späckat med sessioner och möten för olika åldrar och intressen. Här länken till webbsidorna och här länken till Youtube-kanalen.

Kategorier:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.