Nyhemsveckan 2022

Den svenska pingströrelsens största sommarkonferens, Nyhemsveckan, arrangeras igen på plats. Det är tre år sedan senast. Så det är förstås med stor förväntan man ordnar den stora konferensen i Mullsjö, 25 km väster om Jönköping. Kanske också med en viss spänning. Ska pingstfolket igen hitta till konferensen eller nöjer man sig med att följa med via webben? Det blir webbsändningar live över Youtube och de flesta sessioner bandas och kan ses lite senare på webbsidan och Youtube.

För den som bor långt ifrån eller av någon orsak inte kan vara på plats är det ändå fantastiskt hur enkelt det är att följa med via media. Konferensen började med ungdomshelg fredagen den 17 juni och från och med måndag 20 juni till söndag 26 juni är dagsprogrammet späckat med sessioner och möten för olika åldrar och intressen. Här länken till webbsidorna och här länken till Youtube-kanalen.

Trackbacks

  1. […] från Sverige samlas under en dryg vecka 17-26.6.2022 till Nyhemsveckan i Mullsjö – som man gjort varje år i 100 år. Dagarna är späckade med program för alla åldrar och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: