Evenemang i lokala församlingar

Här lite info om olika evenemang i FSP-församlingar under 2024 som avser att intressera lite fler än bara den lokala församlingen. Påskfestivalen Easter 2024 i Sion Vasa riktar sig i första hand till de unga, Kvinnokonferensen i Betesda Raseborg (Ekenäs) välkomnar kvinnor från alla håll, Revival Weekend i Betel Raseborg (Karis) är för alla väckelselängtande, Sommarkonferensen i Ekenäs är rimligen för alla kategorier och slutligen Jesus till Norden – konferensen på Åland, även den för alla… Listan kan bli längre, men här info och länkar till de nu nämnda.

Påskfestivalen Easter börjar på Skärtorsdag 28.4 med kvällsmöte och sedan fortsätter man hela fredag och lördag med diverse program, och avslutar på söndag med gudstjänst. Det ordnas med buss från södra Finland. Om ungdomar vill med ska de anmäla sig, start på torsdag med bussen kl. 10 från Ekenäs, 11.30 Kiasma Hfors, sedan Vasa. Bussen kostar 40€/person. Paketpris med allt 110€/person. Mera info på Sion.fi. Till bussen anmäler man sig till Hanna Åkerblom – 044 033 1888. Till konferensen anmäler man sig till Sion.
Kvinnokonferens på temat: Från skam till frimodighet
Huvudtalare är Lilian Lytz, som har undervisat i församlingar och på konferenser i många år och som för närvarande är föreståndare i Vörå frikyrka. Övriga talare är Lotta Forsbäck från Fila i Helsingfors och Bianca Ortiz Holmberg från Betesda Church i Ekenäs. Dessutom flera seminarier på lördag och givetvis tid för att möta Gud i lovsång och bön och möta varandra vid mat- och kaffebordet.
Plats: Betesda Church, Raseborgsvägen 9, Ekenäs 
Pris: 50 euro
Frågor: bianca.e.holmberg@gmail.com (Bianca Ortiz Holmberg), 041–4648144 (Barbro Holmberg, måndag–torsdag 8–16)
ANMÄL DIG senast söndag 7 april via länken: https://forms.gle/hJPPBZZVKUyifGEY7
Mer info på  www.betesdachurch.fi och på Facebook för uppdateringar och mer information.
Betel i Karis ordnar ett veckoslutsevenemang, ”Revival Weekend”, på temat: ”Set a fire in my soul”. Talare är Andrew Cannon från Storbritannien och Irene Andersson från Sverige. Mer info från Betels pastor David Wikström 040 660 1140. Och på församlingens Facebooksida.
FSP Sommarkonferens, detta år i Ekenäs, samlar folk från hela svenskfinland. Det handlar om den gemensamma konferensen för 26 församlingar i FSP nätverket. Men den är öppen för alla intresserade. Mer info i bilden och så småningom på Betesda Church webbsidor.
Så här presenterar Pingstkyrkans på Åland pastor, Joel Stenroos konferensen ”Jesus till Norden 2024”:

Vi vill med öppen famn och stort hjärta välkomna dig till en alldeles speciell sommarkonferens 7-11 augusti 2024 på Åland. Vi tror att det är tid för Jesus, en tid då Jesus vill beröra våra liv och våra nordiska nationer med sin väckelseeld. Jesus är den som kan förvandla, frälsa och upprätta både dig och mig men han är också den som kan förvandla våra nordiska länder. 
 
De här dagarna tror vi är givna av Herren till både förvandling och förnyelse. Förnyelse i vår kärlek och överlåtelse till Jesus men också i ett förvandlat liv till upprättelse och tjänst. Du som längtar efter mer, hungra efter Jesus, då är denna konferens just för dig, välkommen till Åland!

Pastor Joel Stenroos, Pingstkyrkan på Åland,
tillsammans med Birger Skoglund, Sverige

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.