FSP Region Syd i Betel Raseborg

David Wikström (till vänster i bilden), pastor i Betelförsamlingen i Karis, Raseborg, välkomnade den 10.2.24 ledare och ansvarsbärare från de svensk/tvåspråkiga pingstförsamlingarna i Nyland (södra Finland) till Betelkyrkan i centrum av Karis. FSP Region Syd arrangerar nätverkssamlingar några gånger i året för att kollegerna ska kunna träffas och dela erfarenheter och prata om gemensamma projekt.

Den här gången handlade samtalet bl.a om den kommande Sommarkonferensen i Ekenäs (Raseborg), om sommaren läger för barn, unga och familjer, om hur vi hanterar träning av personal och volontärer. Samlingen avslutades med bön för alla församlingar i nätverket.

Alla församlingar inom FSP i södra Finland var inte representerade på den här samlingen, men de som var med representerade Betania på Korpo, Tabor på Kimito, Betesda Raseborg, Betel Raseborg, Elim Kyrkslätt, Mankby bibliska församling och Betania Sibbo.

En del intressanta nyheter delades som dock ännu får vänta på offentliggörande – men när det är dags kommer det antagligen en ny artikel på den här bloggen 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.