FSP Ledardagar 2024 i Närpes

Årets ledardagar för ansvarsbärarna i de finlandssvenska pingstförsamlingarna (FSP) hålls i Filadelfiakyrkan i Närpes den 22-23 mars 2024. FSP Ledardagar brukar samla 80-90 deltagare från de 26 FSP församlingarna. Bästa behållningen får församlingarnas ledare om man är fler från församlingen som deltar.

Såhär beskriver man Ledardagarna på Fila Närpes webbsidor:

Ledardagarna är till för dig som står i en ledaruppgift i församlingen. Om du är pastor, äldste, styrelsemedlem, barnledare, ungdomsledare, smågruppsledare, lovsångsledare, teamledare eller vilken annan ledare/ansvarsbärare i församlingen som helst så är alltså dessa dagar till för dig. Dagarna vi tillbringar tillsammans i Närpes är en fin möjlighet också att tillbringa tid tillsammans som församlingsteam. 

Temat för dagarna handlar om att fördjupa och lyfta de karismatiska gåvorna. Vi lyfter andedopets betydelse och nådegåvorna som redskap att nå längre och djupare. Vi alla som förmedlar från Gud behöver mer av Andens smörjelse för att tjäna i en tid som denna.

Ledardagarna börjar med lunch på fredag kl.12 och slutar på lördag eftermiddag kl.15-tiden. Anmälan görs till www.narpesfiladelfia.fi

För dagarna uppbärs en avgift på 60 €/person som betalas på plats. I avgiften ingår lunch, middag och kaffe under dagarna. Var och en ordnar med eget logi och morgonmål.

Varmt välkomna att delta i dagar av uppbyggelse och inspiration för att lyfta fram Guds rike i Finland. 

Bild från FSP Ledardagar 2023 i Betesda Church Raseborg (gamla kyrkan)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.