The Chosen – säsong 3

Säsong 3 av den globalt så populära serien ”The Chosen” startar den 18 november. Först med premiärvisning av avsnitt 1&2 på biografer. Serien kan sedan, med början den 11 december, ses via appen – där också säsongerna 1 & 2 plus extramaterial redan finns. Del 1 av säsong 3 publicerades den 11 december i appen och följande episoder publiceras sedan varje vecka tills alla 8 är på plats. Har du inte sett de tidigare säsongerna så är det bra tid att börja nu. Gratis och lättillgängligt via appen. Kommer också till The Chosens kanal på Youtube. Ett litet smakprov får du i trailern.

Så här presenteras säsong 3:
Vad händer nu? Efter att Jesus avslutat en predikan som vänder upp och ner på världen är alla 12 lärjungar (inkl. nykomlingen Judas) redo att följa honom till världens ände. Men problem kvarstår. Matteus brottas med relationen till familjen. Andreas besöker den tillfångatagna och fängslade Johannes. Maria och kvinnorna måste hitta någon källa till inkomster. Simon och Eden måste hantera vad det kostar att följa Jesus. Och det viktigaste av allt: lärjungarna möter sina största utmaningar hittills när Jesus sänder ut dem, två och två, för att predika och utföra mirakler utan honom. Nu börjar den mest emotionellt laddade och betydelsefulla säsongen av The Chosen så här långt.

Trivia: Titeln The Chosen är välvald så tillvida att den väl kan förstås på två sätt: Den utvalde (skulle då syfta på Jesus) eller De utvalda (syftar då på lärjungarna) – funkar bägge vägarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: