Kristen julkalender med Story Keepers

Den 1:a december kl. 19.30 (finsk tid) startar julkalendern för barn på HimlenTV7! Ramberättelsen och helheten har skapats av Himlen TV7:s barnredaktion Gabriella Bäcksbacka, Lina Forsblom (Bianca på bilden) och Tuija Andersson. De hälsar:

  • Vi blev så glada när vi hittade Story Keepers som berättar om Jesus på ett så fint sätt och vi vill ge det vidare!
  • Vi hoppas att alla barn och vuxna ska få uppmuntras att frimodigt berätta om Jesus och stå upp för sin tro!

Gabriella berättar att barnredaktionen kom ihåg att ”Story Keepers är ju bra” och därför beslöt de sig för att skaffa sändningsrättigheterna till den. Men samtidigt ville de gärna ha med en ”hallåa” som kunde prata med barnen om berättelsen som visas. Så nu ramas Story Keepers avsnitten in av att ”Bianca” introducerar och kommenterar det man ser. Barnredaktionen har hittat på historien om Bianca, Lina spelar Bianca medan Gabriella fungerar som regissör. Hon spelar också Lunk i några avsnitt – Lunk är en av figurerna från fjolårets julkalender. Lina och Gabriella har båda redigerat materialet och Gabriella har gjort grafiken.

Julkalendern berättar alltså om Bianca, som har hittat en ny plats för sitt bageri. Där börjar hon stöta på gamla videoband som hon tittar på och kommenterar i varje avsnitt.

En julkalender för både barn och vuxna. Tillsammans.

Julkalendern premiärvisas alla kvällar från 1 dec fram till jul kl. 18.30 svensk tid dvs 19.30 finsk tid. Serien publiceras även på HimlenTV7:s egen barnsida – där kan man se serien i HD. I play arkivet kan avsnitten sedan ses när som helst.

Videobanden innehåller den gamla KLASSIKERN STORY KEEPERS om hur kristna förföljdes i Rom under det första århundradet men inte ville låta berättelserna om Jesus tystna trots motståndet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: