Konffa 2020 online

Den finska pingstkonferensen – Juhannuskonferenssi – som varje år vid midsommar brukar samla ca 30.000 deltagare på konferensplatsen Iso Kirja i Keuruu – görs helt online detta år i likhet med t.ex. Nyhemsveckan. Under tre dagar med början på midsommarafton kl. 10 sänder man live, varvat med godbitar från tidigare konferenser.

Mikäli haluat lukea konffasta suomeksi niin ehdotan konffan kotisivua – Juhannuskonferenssi.fi

I materialet som publiceras på konferensens hemsida, på facebook och på UskoTV hittar du allt från invigningen av konferensplatsen år 1993 och konsert med Carola från 2010 till predikan av Daniel Kolenda från 2019. Allt streamas i följd från Iso Kirja i Keuruu med både dagsfärskt live-material och tidigare inspelat. Barn och ungdomsprogrammen är live, liksom också kvällssamlingen från pingstkyrkan i Seinäjoki och en radiogudstjänst på söndag från Saalem i Helsingfors.

Kuvat/Bilderna från Juhannuskonferenssi.fi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.