Bön för Finland på självständighetsdagen

HimlenTV7 planerar för en live-sändning den 6 december då man kommer under två timmar kommer att be för Finland, svenskfinland och Åland. Programledare är Himlen TV7:s Sverigechef Daniela Persin. Gäster i studion: Inger och TG Gull från Helsingfors och Kerstin Hagberg, finlandssvensk i Uppsala. Det blir också live-musik med Andreas Forsberg från Helsingfors och videohälsningar från olika håll i svenskfinland. Enligt uppgift kommer en av hälsningarna från Betesda Church Raseborg genom Fredrik Martin.

Daniela Persin hoppas att många i Finland ska ta sig tid att följa med i bönen den här kvällen. En möjlighet är ju också att församlingarna kunde ordna gemensam visning av programmet och be tillsammans lokalt i anslutning till de bönefokus som presenteras i programmet. Det är dessutom möjligt att sända in böneämnen för församlingen, för regionen, samt mer allmänt för svenskfinland eller Finland, då kan de tas med i den gemensamma bönen. På det här sättet kan bedjare från hela Finland – åtminstone svenskfinland – förenas i gemensam bön för landet samtidigt. Det här är också ett samarbete med ”Bönenätverket för Svenskfinland” – ett böneinitiativ som leds av Tor G. Gull från Andreaskyrkan i Helsingfors.

Du kan alltså be för Finland, svenskfinland och Åland den 6 december tillsammans med alla i studion i Uppsala och alla i Finland som ser på programmet samtidigt!

LIVE-Bön för Finland på måndag 6 december kl. 19-21 svensk tid dvs. kl. 20-22 finsk tid på TV-kanalen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.