Filadelfia Stockholm renoverad – wow!

Det stora projektet att renovera Filadelfiakyrkan i Stockholm påbörjades under 2019 och har nu blivit färdigt. Den stora byggnaden har totalrenoverats och byggts om och ger nu storstadsförsamlingen moderna och flexibla utrymmen. Se videon!

I huset intill verkar Kaggeholms folkhögskola, som också kan använda den nybyggda TV-studion som finns i kyrkan. Under Corona-tiden har församlingen utvecklat en mångsidig mediaproduktion som kommer att fortsätta även efter att man återgått till samlingar i kyrkan.

Församlingen föreståndare Niklas Piensoho presenterar i videon kyrkans olika funktionella rum, men kan förstås inte ännu säga när invigningen kommer att ske. Men kanske inte orimligt att tänka att hösten hägrar.

Trackbacks

  1. […] Filadelfia Stockholm renoverad – wow! – pingstfi […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: