Ledar&Medarbetardag för Pingst Finland

Lördagen den 24 april 2021 arrangeras en Ledardag – en fortbildningsdag för ledare och medarbetare i finlandssvenska pingstförsamlingar. Ledarsamlingen blir på distans dvs arrangerad som ett zoom-möte. Inbjudna talare är Daniel Alm och Richard Svensson från Pingst Sverige och dessutom Lilian Lytz från Sion, Vasa.

Patrik Hellström, nationell ledare för nätverket FSP (Finlandssvenska Pingst), skriver följande om fortbildningsdagen:

Syftet med dagen är att som ledare lyfta blicken och få behövlig inspiration och uppmuntran att fortsätta det viktiga arbete det är att tjäna i den lokala församlingen. Som ledare vill vi att våra församlingar ska vara välmående och vitala trots den utdragna pandemin vi kämpar i. Det har varit ett utmanande år för oss som ansvarsbärare, och vi har sannerligen behov av ständigt ny motivation att fortsätta att tjäna och göra det goda.

Länken till Ledardagen på Zoom har skickats till alla församlingar. Så här ser programmet ut för dagen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.