The Chosen – säsong 2 premiär

Nu är det dags att spana in säsong 2 av den globalt spridda – översatt till mer än 50 språk – TV-serien ”The Chosen”, som fokuserar på människorna kring Jesus, och på Jesus själv förstås också. På påskdagens (4.4.21) kväll kl. 20 USA östkusttid var det premiär i appen och på Youtube. Nu, och framöver när som helst, kan du se serien på lämplig skärm. Enklast ser du den genom att ladda ner appen (gratis) ”The Chosen” på din telefon, men du kan också söka på samma titel på Youtube.

Första delen av säsong 2 är alltså publicerad per den 5.4.21 – de andra delarna kommer efter hand. Regissören Dallas Jenkins meddelade att man inte har en fastslagen tidtabell utan publicerar de nya delarna i appen så fort de är klara. OBS! Resten av säsongen publiceras i appen där också textningen fungerar på många språk, inklusive svenska och finska.

Har du inte sett The Chosen förut? Då rekommenderar jag dig att börja med säsong 1, förstås. Eftersom människorna introduceras en efter en och du lär känna dem redan från tiden innan de mötte Jesus så tappar du en del av sammanhanget och den personlighetsutveckling som sker efter hand om du hoppar rakt in i säsong 2. Du hittar säsong 1 på samma ställen. Laddar du ner appen så har du allt på samma ställe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: