Döpt i den helige Ande – Tigleth Malkey

Om du bara skulle läsa en enda bok detta år så vill jag gärna rekommendera Tigleth Malkeys bok ”Döpt i den helige Ande & eld”. (Suomeksikin löytyy tämä kirja: ”Kastettu Pyhässä Hengessä” – kannattaa hankkia/lukea siis)

Inte för att den är speciellt stor litteratur i sig utan för att den handlar om det allra viktigaste för dig som troende, näst efter tron på Jesus som din frälsare. Nämligen att du genom frälsningen också har fått möjligheten att välkomna den helige Ande som din kärleksfulla Hjälpare, tålmodige Lärare, barmhärtige Tröstare och kraftfulla Försvarare. Egentligen går det inte att skilja frälsningen och den helige Andes närvaro i ditt liv från varandra eftersom de hör ihop på ett oskiljaktigt sätt. Men du har så mycket mer att uppleva tillsammans med den helige Ande! Den här boken vill hjälpa dig med att bli medveten om den helige Andes närvaro och också berätta hur du kan gå tillväga för att få uppleva mer med och av den helige Ande. Allt annat är sekundärt.

Tigleth Malkey, som är riksevangelist för Pingst i Sverige, undervisar på ett lättfattligt, humoristiskt och personligt sätt om sin egen upplevelse av dopet i den helige Ande och den helige Andes gåvor. Han lyfter fram Bibelns texter om den helige Ande så att man fattar sammanhanget. 

Du kan beställa den svenska t.ex. från adlibris.com för 20,80€. Plus porto.
Suomenkielisen kirjan voit tilata osoitteesta: aikashop.fi – 28€+ postitus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.