Global pingstkonferens online 31.5-10.6

På pingstdagen börjar en global konferens med namnet Empowered21 som genomförs online och där mer än 70 ledare från pentekostala kyrkor och organisationer talar. Efter inledningsmötet på söndag kl. 15 finsk tid fortsätter konferensen under 10 dagar med två sessioner per dag. Sessionerna sänds kl. 9 och kl. 21 CDT – vilket betyder + 8 timmar för Finland. Så kl. 9 samlingen streamar i Finland kl. 17, medan kl. 21 samlingen streamar kl. 5 på morgonen. Förhoppningsvis och troligtvis kan den som registrerat sig också se på sändningarna på annan tid efter livesändningen.

Update 010620: Varje dag publiceras två sessioner som är tillgängliga under 24 timmar, sedan försvinner de bakom en betalmur, dvs. du kan få tag i dem även senare men då kostar det något.

Om du vill få en inblick i och smak av den globala pentekostala kyrkorörelsens tongivande förkunnare och ledare så är det här ju ett fantastiskt tillfälle att vara med globalt från den egna skärmen var du än är. För att vara med så ska du anmäla dig på Empowered21:s hemsida. Det kostar inget att delta.

Bland talarna finns det flera som är kända även i Norden, men förstås också många nya namn. Alla världsdelar är representerade. Nord&Sydamerika, Europa, Afrika och Asien är självklart med men också Israel och Oceanien. Från Sverige deltar pingstledaren Daniel Alm. Andra kända namn är Jentezen Franklin, Lisa Bevere, Bill Johnson, Heidi Baker, Todd White, Christine Caine, Daniel Kolenda och beroende på dina referenser många fler…

Varför denna konferens?

Så här skriver man på webbsidan:
Empowered21 vet att du vill bli uppmuntrad och utrustad för att göra en skillnad under den speciella tid som vi lever just nu, och vi inser också betydelsen av att du hör vad den Helige Ande säger då du förbereder dig inför framtiden.

På grund av de nuvarande restriktionerna på större samlingar så kan man lätt uppleva sig löskopplad och nedstämd och därför har vi planerat för denna globala konferens som är helt GRATIS! Du är inbjuden att delta i den största online-samlingen av Andefyllda ledare på planeten under dessa 10 dagar 1-10 juni 2020. Varje session kommer att ge dig uppmuntran för var du är just NU, och kommer att hjälpa dig att få klarhet från den helige Ande om vad som kommer HÄRNÄST!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: