Nyhemsveckan 2020 online

Du kan nu delta i/lyssna till Nyhemsveckan var och när som helst! Den stora svenska pingstkonferensen ”Nyhemsveckan” som samlat tusentals deltagare varje sommar görs helt online 15-18 juni. På deras webbsida beskrivs olika programblock – bibelundervisning, samtal och barn & unga. När du klickar på t.ex. ”Tidigare sändningar” så tas du till webbsidan för TBN Nordic – den kristna TV-kanalen som också finns som app för din telefon.

Om du alltså vill lyssna in vad som är aktuellt just nu i pingstkyrkans undervisning så är Nyhemsveckan ett bra ställe att landa på. Dessutom är det proffsigt gjort vilket alltid underlättar. En ”Bible Tournament Nyhem” – en bibelfrågesport för unga lag känns som ett fräscht grepp. Så ta dig en titt på Nyhemsveckan!

Livesändningar under dagarna på TBN Nordic och även på Nyhemsveckans Facebooksida. Men eftersom dagarna går fort är det för väl att det går att titta på allt även efteråt – i den takt och på den tid som passar för dig själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.