Elimförsamlingen i Jakobstad har nya sidor

eliweb_jbst18_650

Det är alltid en bra nyhet då en pingstförsamling uppdaterar sina webbsidor och håller dem aktuella och färska. Den senaste församlingen att gå över till modern, responsiv design är Elimförsamlingen i Jakobstad. Man har också ändrat sin webbadress: den nya adressen är www.elim.fi.

Layouten är luftig och fräsch, snygga bilder och både historia, tro&lära, aktuella händelser och den nu så viktiga dataskyddspolicyn kan hittas på sidorna.

Och en av nyheterna är att Sebastian Stakset är på väg till Jakobstad. Så här skriver man på Elims hemsida om den saken:

Sebastian ”Sebbe Staxx” Stakset 

sebsta_jbst18_250Torsdag 27.9 i Forsby, fredag 28.9 i Jakobstad, lördag 29.9 i Nykarleby, söndag 30.9 i Larsmo.

Hans liv handlade tidigare om brott och droger. Men nu har han mött Jesus och lämnat det mörka livet bakom sig. Som rappare i den kontroversiella hiphopgruppen Kartellen var Sebbe Staxx, eller Sebastian Stakset, som han egentligen heter, en stor idol bland ungdomarna i Stockholms förorter. Idag lever han utan droger tillsammans med sin fru och sina två barn. Han inledde en behandling för sitt drogberoende och det fungerade ett tag. Men det var först vid ett besök i en kyrka som han fick insikt och lät Jesus komma in i sitt liv.

– Jag har väldigt mycket kärlek i mitt liv nu och det hade jag inte tidigare. Jag har insett att hat, som var en stor del av mitt tidigare liv, inte löser några problem. Det går bara bota det med kärlek, säger Sebastian.

På söndag den 30 september kl.11 predikar Sebastian Stakset i en gemensam frikyrklig gudstjänst som hålls i Pingstkyrkan. Varmt välkommen med!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: