FSP Sommarkonferens 2018 – inspelningarna

somkonf16_650

Nu kan du lyssna till undervisningen från FSP Sommarkonferens i Borgå (7-10.6.2018). Intressanta, roliga och viktiga tankar från Anders Olin, Kenneth Grönroos, Richard Svensson, Benjamin Streng och Johan Forsbäck. Det här är inspelningar från morgon- och kvällsmötena.

Du hittar de aktuella ljudfilerna på Sibbo Betanias Medialista och på Sommarkonferensens Media-sida.

Tyvärr finns det inga inspelningar från seminarierna. Det var flera riktigt bra seminarier  under sommarkonferensen med t.ex. missionärerna Hanna och Jan-Erik Nyman samt Laila och Andreas Pettersson som fler skulle ha haft glädje och nytta av – men tyvärr gjordes inga inbandningar då. Men du kommer att kunna läsa mer i tidningen Livet om seminariernas innehåll (torde komma i augusti på webben).

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.