Vill du äta på sommarkonferensen?

somkonf18_650Snart är det dags för Sommarkonferensen i Borgå – och alla konferensdeltagare står inför en ny och ovan utmaning. Nämligen att i god tid planera vilka dagar och tider man är med på konferensen – och det gäller då särskilt ätandet. Konferensen arrangeras i en skola vars kök kommer att tillreda och servera maten. Skolköket behöver få beställning senast 15 maj på hur många måltider som ska tillredas de olika dagarna.

Så om du tänker vara med på konferensen 7-10 juni 2018 i ”Pääskytien koulu” på Svalvägen 1 i västra Borgå och vill äta i skolan – då måste du innan 15 maj registrera dig och anmäla vilka måltider du vill vara med om.

Lyckligtvis är det en enkel procedur rent tekniskt (när du väl bestämt dig). På Sommarkonferensens hemsida hittar du info om konferensen generellt och du kan där både registrera och anmäla dig, samt boka de måltider du vill ha. Det går alltså inte att under konferensen komma oanmäld till matsalen.

Om du omöjligen kan bestämma på förhand när du vill äta på konferensplatsen finns det naturligtvis många matställen runt omkring i Borgå som gärna står till tjänst. Det förutsätter förstås transport och lite mer tid.

Men bäst förbereder du dig för konferensen genom attläsa informationen på Sommarkonferensens hemsida. Där kan du också anmäla dig och boka måltider.

somfest18_650-e1523442381502.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: