Kristusdagen i Åbo: En böneinsats för Finland

kridag021217_650Finländare samlas till bön för Finland: Kristusdagen i Åbo 2.12 samlar tusentals finländare för att be för Finland kl. 12 – 21. Även från t.ex Sibbo reser flera personer och Sibbo – liksom de flesta kommuner – kommer därmed att ha en “flaggbärare” i Åbohallen. I programmet står det också att ”gäster från Filadelfia i Helsingfors” kommer att besöka kvällsmötet. På webbplatsen skriver man bl.a. Kristusdagen 2017 kallar kristna från alla samfund, väckelserörelser och orter att samlas i Åbo. Evenemanget är en fortsättning på Kristusdagen som hölls 2008. Även denna gång väntas ca 10 000 kristna till Åbohallen för att be för Finland. Läs mer om Kristusdagen här.

Om du vill delta i en bönedag på självaste självständighetsdagen kan du ta dig till Malm i norra Helsingfors där Saalemförsamlingen ordnar en stor bönesamling under stora delar av självständighetsdagen 6.12.
rukpaiv061217_650

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: