Touching Heaven Night & Änglafest

tohe1_fihe_650

Den 19 november fylldes Fila Helsinki inte bara en gång utan två gånger med folk som kommit från alla håll för att vara med på Touching Heaven Night – två lovsångskonserter med ett team från Hillsong London. Två fullsatta konserter på samma dag är inte dåligt… Av bilderna på Fila Helsinkis facebook att bedöma var det packat med glad och rätt ung publik. En som var med beskrev det som ”Jättesuperbraaaaa!” Se mer bilder på FilaHelsinkis facebook.

angla_pk_al_650

På lördag den 18 november fylldes Pingstkyrkan på Åland till bredden av barn och föräldrar och ”många som aldrig varit där förut”. Antalsmässigt betyder det att ca 200 personer deltog i festen. Änglafesten är en barnvänlig fest som fokuserar på ljuset från himlen, änglar i stället för andra figurer. Barnen, och alla som vill, får klä ut sig till änglar. Församlingen har arrangerat liknande ”Änglafester” under flera år som motvikt och alternativ till Halloween som ju marknadsförs hårt av olika aktörer. Lite mer om Änglafesten hittar du på Pingstkyrkan på Ålands facebooksida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: