Pingst Pastor Konferens 2017

ppk2017_300Pingst Pastors årliga konferens hålls 11-13 januari 2017 i hotell Clarion Sign vid Norra bantorget i Stockholm. Under dagarna kommer konferensen att få besök av broder Reza från den förföljda kyrkan, pingstpastorerna kommer att fortsätta det teologiska samtalet om ”Frälsningen” och ha en dag när man fokuserar på frågor om församlingsplantering.

Även från FSP, dvs Finlands svenska Pingst, kommer flera pastorer att åka till Pingst Pastor Konferens. Under flera år har en delegation från Finland deltagit i konferensen. FSP:s nationelle ledare Stefan Sigfrids uppmuntrar alla pastorer i pingstförsamlingarna att delta – inte bara ett bra innehåll utan också en massa härliga typer att lära känna!

Konferensen ger många goda tillfällen att möta Gud, skärpas i uppgiften och träffas i god gemenskap. Pingst Pastor konferensen fokuserar den enskilde pastorns liv och tjänst, ger redskap till gott ledarskap och fördjupar teologin för det missionsuppdrag som alla har.

Mera info och anmälan hittar du på webbsidan pastor.pingst.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: