Pingstkyrkan Åland sprudlar av liv

pk_ax15Då och då blir man glatt överraskad när en församling satsat på att förnya sina webbsidor. Så har hänt på Åland där pingstförsamlingen nu har fräscha, lättnavigerade och innehållsrika webbsidor. Det händer mycket i församlingen och det syns på webbsidorna.

Församlingen firade sitt 80-årsjubileum 2014 och publicerade då en historik som ger en klar översikt av församlingens liv och leverne genom åren. En del år har varit tuffa av olika orsaker, men just nu är det bra stämning, många nya människor med och full fart i ”verkstaden”. Pastorsparet Kenneth och Elisabet Witick leder arbetet sedan år 2010.

På webbsidorna under fliken Församlingen hittar du webbarkivet där historiken finns, men också två artiklar om dopet, vilket är något som flera pingstförsamlingar kunde ta efter. Även grundläggande undervisning om tron och frälsningen hittas där.

I församlingen är också Israel ett återkommande tema genom Karisma-farleden – man har kontakter med rabbiner och andra från Israel, ordnar Israel-resor och framhåller Israels speciella och profetiska roll i historien.

En titt på församlingsbladet visar bredden: bönesamlingar, barn & ungdom, ekumeniska gemensakapsdagar med övriga frikyrkor, minnesdag för Holocaust osv.

Så ska en församlings webbsidor se ut – modern och lättnavigerad, innehållsrik och fortgående uppdaterad med nytt material.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.