Anta utmaningen

antautm15_600

Svenska bibelsällskapet, i samarbete med olika kyrkor och bl.a. tidningen Dagen, kommer med en utmaning för alla kristna under 2015: Läs Bibeln regelbundet! 

En webbsida med devisen “Anta utmaningen” förser dig med tankar och idéer kring bibelläsningen. Dessutom kan du för att ge dig själv en morot och lite hjälpsam struktur anmäla dig till olika bibelläsningsplaner.

Poängen är att Bibeln är en konkret kanal för Guds tilltal till oss. Miljoner människor har upptäckt det nya livet genom att läsa, reflektera och låta Gud visa vad han tänker och vill. Sedan finns det otaliga hjälpmedel för att hjälpa oss in i en regelbunden rytm. Vilken du väljer är upp till dig, men att du inrättar en regelbunden läsning och reflektion tillsammans med den helige Ande är helt avgörande för att du ska växa i tron.

Du kan besöka webbsidan “Anta utmaningen” för mer motivation och inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.