Global Leadership Summit (GLS) i Jakobstad

gls_jbst14I år ordnas en finlandssvensk GLS i Jakobstad. Eller åtminstone en svenskspråkig variant. Det hålls också tre finskspråkiga GLS i Finland detta år –  i Helsingfors, Tammerfors och Joensuu. Läs mer på GLS Suomi’s webbplats.

GLS JBST ordnas i Campus Allegros utrymmen under två dagar, 21-22.11.2014. Den här ekumeniska ledarskapskonferensen har arrangerats i 20 år internationellt och ganska många år även i Finland. Materialet finns sedan även på dvd, så speciellt bra sessioner kan senare delas med andra ledare, t.ex. ledargruppen i församlingen. Men särskilt givande är konferensen när man deltar som grupp och genast sätter igång processen med att ta in nya tankar i gruppen.

Eftersom GLS JBST tidsmässigt är placerat ungefär samma tid som Finlands svenska Pingstmission (FSPM) brukar ha sitt höstmöte har FSPM lämpligen beslutat att hålla höstmötet i Jakobstad på fredagskvällen 21.11. kl. 18 i Pingstkyrkan. På det sättet är det i alla fall några som kan kombinera GLS och FSPMs höstmöte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: