FSP Ledardagar 2014 börjar

fsp_14_logopå fredag 7 februari. Under två dagar i Närpes kommer ledare från ca 20 finlandssvenska pingstförsamlingar att dryfta frågor som angår alla. ”Läget i landet” kommer att belysas från flera håll och planer för framtiden kommer att formuleras.

Här rubrikerna: Vart har vi kommit och vart är vi på väg? Missionens pågående och framtida utmaningar. Medlems- och församlingsutvecklingen inom Finlandssvenska Pingst. Vision – den inre bilden. Verklighetsbaserat ledarskap. Dop, medlemsskap och församlingssyn. Församlingsvision- och målbeskrivning. På gång i Svenskfinland.

En del av innehållet kommer att belysas här på pingstfi-bloggen. Stay tuned.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.