FSP Ledardagar på SÖFF 7-8 februari 2014

fsp_ledarintro12I början av februari samlas ledare från de finlandssvenska pingstförsamlingarna (FSP) till ett par dagar av samtal och överläggningar om det som angår alla i församlingsnätverket.

Så här skriver Stefan Sigfrids:

”Det kommer att vara dagar fyllda med en del praktisk undervisning, delgivning av erfarenheter och bön, men fram för allt vill vi i år inbjuda till ett samtal där vi alla bidrar med det som är vår stora passion, dröm och utmaning, nämligen Guds församling. Därför inbjuder vi alla ledare som finns i de finlandssvenska pingstförsamlingarna till ledardagar på SÖFF fredagen den 7 till lördagen den 8 februari.

Eftersom vi har många ledare som inte är församlingsanställda tycker vi att det är viktigt att placera dessa dagar på en tidpunkt som gör det möjligt för så många som möjligt att delta. Därför väljer vi i år att börja med lunch fredag 12:30 och avsluta med middag på lördag 17:00.

Avsikten är att så många som möjligt av ledare, äldste och styrelse från de olika församlingarna i FSP-nätverket ska kunna delta.”

soff_extLedardagarna blir på SÖFF (Närpes vuxeninstitut, Vasavägen 764, Yttermark). Där finns mat, samlingssalar och inkvartering allt under samma tak.

Kostnader: Deltagaravgift 45 euro inkl. all mat + inkvarteringen 30 euro.

OBS!
Anmälan och mera information fås av Marina Sigfrids, epost: info@sion.fi, telefon: 044-3576727 eller post: Sion, Skeppsgatan 11, 65100 Vasa. Anmäl dig/er så fort som möjligt, men senast fredag 31.1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: