Ledardagar i Österhankmo

ph_pdagar13Ledare från de olika svenskspråkiga frikyrkoförsamlingarna i Finland samlades 25-28 november 2013 på Österhankmo lägergård (norr om Vasa) för samtal och ompackning. Temat ”Ompackning” handlade om att ledare får bära en hel del och ibland behöver packningen packas om. Pelle Hörnmark, ledare för Pingst Sverige, Boris Salo, Jukka Leppilampi, och planeringsgruppen gav en mångsidig undervisning blandat med egna upplevelser. Det är både roligt och nyttigt att träffas, dela erfarenheter, få nya erfarenheter, lära sig av varandra – allt för att utvecklas, bli bättre rustad för ledarskapsutmaningarna i församlingarna.

Liknande dagar ordnas av resp. samfund varje år – gemensamma frikyrkliga ledardagar ordnas vart femte år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.