Finlandssvenskar till Pingst Pastor Konferens 2014

pp_konf14Under de senaste åren har något tiotal av de finlandssvenska pingstförsamlingarnas ledare deltagit i svenska Pingsts samlingar – först Pastorsakademin och sedan i fjol Pingst Pastor Konferensen. Nästa konferens hålls i Stockholm 8-10 januari 2014.

I konferensen som hålls i Clarion Hotel Sign mitt i centrala Stockholm kommer även Stefan Sigfrids, pastor i Sion, Vasa, att tala. Vilket ju är trevligt.

Ett ämne som sysselsatt pingstledare i Sverige under de senaste månaderna är kopplingen mellan dop och medlemskap. Det har orsakat en del kontrovers då några församlingar meddelat att de överväger att ta emot som medlemmar sådana som är barndöpta, även om de ändå läromässigt skulle undervisa om troendedop. Så det ämnet kommer att diskuteras…

Ifall du är ledare i en pingstförsamling och vill delta konferensen bör du anmäla dig senast 22 december. 

En kommentar

  1. Guds rike välsignelse til er med stor tack til Hern för eran insats in att bygga upp rike av Gud i trons makt i til Herren och ans blod seger för frälsning til mäniskor som tror och kom ihåg oss från Finland och våran andliga arebe bland finsk talande folk med längtan till bättre liv till ära för Herren, tack med välssignat och gott nytt år.Keijo sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.