Konferensförberedelser kräver sin man

stef_sig13…och kvinna, och ganska många av var sort…

Det är tusen och en saker som ska förberedas innan FSP Sommarkonferens börjar. På Sions kontor arbetar Stefan Sigfrids tillsammans med sina medarbetare Julia Lytz och Anders Olin med trycksaker, planering av alla sorters samlingar för olika målgrupper, material och utrustning ska samlas ihop, transporteras och byggas upp på konferensplatsen på Variska skolcentrum.

Konferensen har ett innehåll för alla ålderskategorier, fräscha och aktuella tema, inbjudna talare osv. Mera info hittar du på Sommarkonferensen.fi.

Under konferensen får det internationella engagemanget gott om utrymme. Vad de finlandssvenska pingstförsamlingarna gör i Afrika, Asien och Europa presenteras på missionsmötet på torsdag kväll 13.6., liksom i seminarierna i Auditoriet kl. 15 på fredag och lördag. Och så blir det Träffpunkt Mission två gånger per dag då konferensbesökarna kan tala direkt med missionärer, volontärer och församlingsfolk om insatserna i andra länder. Träffpunkt Mission arrangeras i anslutning till missionsutställningen i aulan.

miss_info_konf13

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.