Bloggande och twittrande på sommarkonferensen

FSPsommarkonf13_550Sommarkonferensen i Vasa börjar i morgon. Ledare från de finlandssvenska pingstförsamlingarna samlas för samtal på torsdag morgon och på fredag – lördag blir det program även dagstid för alla intresserade. Kvällsmötena börjar på onsdag kväll kl. 19 och fortsätter till lördag. Konferensen avslutas på söndag med gudstjänst kl. 11. Här på pingstfi-bloggen kommer det att finnas referat från konferensen allt eftersom dagarna går…

Twittrandet är väl inte någon stor grej bland församlingsfolket i Finland men antagligen kommer en del ändå att skicka tweets under hashtaggen #sommarkonf13. Eller någon annan hashtag – uppdatering med bekräftelse om den saken kommer när det klarnat vilket som blir den officiella konferens-hashtaggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: