EC13 – In Real Life – påskkonferens i Vasa

ec13_irl_logoDen för finlandssvenska förhållanden stora påskkonferensen EC13 i Vasa handlar i år om att leva ett liv med Gud som håller i vardagen – In Real Life. Huvudtalare är Andreas Frankner som arbetar med församlingsplantering i St. Petersburg. Som många andra församlingar har också den församlingen, United St.Petersburg, sina nyheter på Facebook. Andreas har besökt Finland många gånger förut och börjar vara rätt bekant. The Uprising & Sionförsamlingen i Vasa står som arrangörer. EC drar till sig ungdomar och unga vuxna och numera kanske även lite mer medelålders…

Du kan anmäla dig på Sions webbsidor.

Tillsvidare är det ganska sparsamt med övrig info på Sions webb, men i alla fall får man på Facebook-eventsidan veta att EC börjar på torsdag 28.3. kl. 18 och slutar på söndag 31.3. kl. 13. Det planeras busstransport (á 30€) från Södra Finland – den som vill med på bussen ska kryssa i på rätt ställe i anmälningsformuläret. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: