Pingst Pastor Konferens 7-9 januari

pp_konf13Det är snart dags för den första Pingst Pastor Konferensen i Stockholm som ersätter den tidigare ”Predikantveckan”. Pingst Pastor Konferens är också en fortsättning på nätverkssamlingarna inom Pastorsakademin, men nu är alla pastorer inom Pingst inbjudna och välkomna till konferensen.

Pelle Hörnmark

Pelle Hörnmark

Man planerar tre dagar fulla med inspiration, undervisning och gemenskap. Med liknande upplägg som Pastorsakademins närstudiedagar har man ett tema per dag: Karismatisk reformation, Ledarskap och Kärlek till Ordet.

Förutom pingstledaren Pelle Hörnmark kommer Andreas Frankner, Amos Yong, Andreas Nielsen, Ulrik Josefsson, Öyvind Tholfsen, Jack-Tommy Ardenfors, Anethe Carlsson m.fl att tala i samlingar och seminarier.

Eftersom 25 ledare från Svenskfinland deltog i Pastorsakademin är det naturligt att ledarna inom Finlandssvenska Pingst fortsätter kontakterna med det svenska pastorsnätverket. Ett tiotal ledare från FSP torde delta i Pingst Pastor Konferens.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: