Betel i Karis och wordpress

Betelförsamlingen i Karis har under sommaren förnyat sina webbsidor och anslutit sig till de glada wordpress-användarna. Ta gärna en titt på Betels webbplats, det är en informativ sajt om vad som händer i Karis. Många besök, livligt på barn & ungdomsfronten osv.

Det finns fler församlingar som kunde ha nytta av att använda wordpress för sina webbsidor. Det som gör wp bättre än många andra är förstås att bloggverktyget har många färdiga moduler att bygga upp en funktionell webbplats med och att uppdateringar är nästan lika enkla att göra som att uppdatera facebook. Och det kan ju vem som helst (nästan).

Kämpar du med att få en snygg och lättanvänd webbsida för din församling? Ta en titt på wordpress.com resp wordpress.org Vill du bläddra bland många olika färdigt designade teman kan du gå till themeforest.net. Poängen är att det inte behöver vara så väldigt märkvärdig design bara uppdateringarna och nyheterna kommer ofta. Och därför måste verktyget vara lättanvänt. Så att den som producerar materialet/texten själv kan ladda upp det utan att behöva anlita någon annan.

Det finns förstås andra bloggverktyg än wordpress som kan vara lika bra, men varför chansa…

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.