FSP Sommarkonferens 2024

FSP Sommarkonferens kommer detta år att hållas i Raseborg veckan efter midsommar. Den finlandssvenska pingströrelsens Sommarkonferens hålls alltså i Ekenäs, torsdag till söndag 27-30.6.2024.

I år står Betesda Church i Raseborg (Ekenäs) som värd för Sommarkonferensen i nära samarbete med övriga lokalförsamlingar och FSP. Den första informationen har publicerats på Sommarkonferensens facebooksida och mer kommer under våren.

Konferensen kommer att pågå i centrum av Ekenäs. Huvudsamlingarna hålls i Bollhallen, medan seminarier. Gästtalare är bland annat Sebastian Stakset. På konferensområdet hittar du bland annat en missionsutställning och konferenskansliet.

Barnkonferensen gästas av bland annat familjen Julia och Morgan Petersson från Sverige. Barnkonferensen och konferensen för unga hålls i Betesda Church nya kyrka.

Lunch och middag kommer att serveras varje dag. Ett café erbjuder kaffe, te, glass och annat smått och gott.

Mera info fylls på efterhand på Betesda Church webbsida liksom på sommarkonferensens egen webb.

Ekenäs, som är en pittoresk sommarstad vid havet, många möjligheter till rekreation, vackra parker, fina stränder, och runtomkring finns historiska bruksmiljöer som Fiskars, Billnäs och Svartå slott. För den som tar någon dag till på sig så finns vackra Hangö vid Finlands sydspets bara 35 km från Ekenäs.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.