Församlingsbibelskola i Borgå startar hösten 2023

Hösten 2023 startar en bibelskola i Östnyland. Kenneth och Elisabeth Witick, som arbetar i Filadelfiaförsamlingen i Borgå, inbjuder den som vill lära sig mer om Bibeln och dess budskap att vara med på bibelskolan ”För en tid som denna” (hänvisning till Esters bok 4:14). Bibelskolan, som hålls i Filadelfiakyrkan i Borgå, startar den 4 september 2023, pågår alla vardagar kl. 9-13 och kostar 50€/vecka. Dessutom kommer det att serveras morgonmål, kaffe och lunch på plats för en billig avgift.

Bibelskolan är till för den som vill ”bli rustad, få en stabil grund, förvandlas i Guds närvaro och jobba i team och pionjärarbete”. I sin infobroschyr presenterar man också sin grundläggande hållning som man beskriver på följande sätt: Bibeln som högsta auktoritet, förvalta Guds givna ord, Guds ord tolkar Guds ord, samt lärjungaskap. Förutom den teoretiska undervisningen kommer det också att erbjudas möjlighet att vara med i team som medverkar i församlingens verksamhet, men också besöker olika församlingar och platser. Elisabeth Witick berättade på FSP Led23 i Ekenäs att man också har en dröm och en plan för att nå byar och platser öster om Borgå, det finns en tanke om pionjärarbete som bibelskoleleverna kan ta del i.

Ledarteamet består utöver paret Witick också av Margareta Jägerhult och Hanna Nylund. Dessutom kommer andra lärare att inbjudas för kortare insatser. Bibelskolan är ett samarbete med föreningen ”Karisma Farleden”. Intresseanmälan kan skickas till kenneth@karismafarleden.fi. Mer info på bibelskolans facebooksida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.