Kvinnokonferens i Raseborg

Betesda Church Raseborg inbjuder till kvinnokonferens 21-23 april 2023. Anmälan senast 16 april.

Medverkande: Agneta Enström (Nykarleby), Bianca Ortiz Holmberg (Karis), Iselin Nylund (Ekenäs) med lovsångsteam m.fl.
Pris: 50 euro som betalas vid ankomsten med kort, kontanter eller via Mobile Pay. Samma pris gäller för alla.

Man beskriver konferensen så här: I april bjuder vi in kvinnor i alla åldrar till konferens! Vårt tema är Kallad – utrustad – sänd, för vi tror att Gud har ett uppdrag för oss och att han vill hela, upprätta och befria oss till att bli allt det han har tänkt att vi ska bli. Hjärtligt välkommen!

Mer info om programmet och länk till anmälningsformuläret hittar du på Betesda Church Raseborgs webbsida.

Du kan också kontakta: 
Bianca Ortiz Holmberg: bianca.e.holmberg@gmail.com
Barbro Holmberg: 041–4648144 (måndag–torsdag 8–16)

Agneta Enström skriver så här inför konferensen:

”Nu är det inte länge kvar tills vi får samlas på konferens. Jag ser personligen fram emot dessa dagar med stor förväntan. Dels för att jag ska få dela underbar gemenskap med er, men ännu mera för att jag vet att Gud vill möta oss då vi samlas.

Vi människor har en tendens att fastna i gårdagen, i gamla hjulspår, i invanda tankemönster. Jag tror att Gud vill förnya oss. Han vill att vi reser på oss, lyfter vår blick till Honom och ser framåt. Just detta är något av det jag kommer att beröra i min undervisning. Hur Gud nu vill förnya oss och blåsa liv i det som har svalnat för han har en plan för våra liv. Han har aldrig tänkt att vi ska leva livet med honom i egen kraft, utan erbjuder sin kraft för allt vi möter i livet. Jag tror att Gud under dessa dagar vill ge oss en ny förståelse av att vi är kallade till ett liv med och för honom och att det finns en utrustning för detta kall. Detta och mycket mer kommer jag att lyfta fram i min undervisning.

Hoppas vi ses i Ekenäs!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.