FSP Ledardagar i Betesda Church i Ekenäs – intro

En viktig del av ledarfortbildningen inom pingst(rörelsen) i Finland sker på återkommande ledarsamlingar. Den 24-25 mars samlas ca 80 representanter från olika svenskspråkiga pingstförsamlingar i Betesda Church i Ekenäs (Raseborg). Samlingen i Betesda blir kanske för sista gången i just den lokalen (bilden) eftersom församlingen är mitt uppe i att renovera en större byggnad som ska bli församlingens nya center för gudstjänster och andra verksamheter.

Dagarna kommer att handla om gemensamma aktuella frågor, t.ex. om trygga församlingar, tillväxtprocesser, och också ett besök i den kommande kyrkan. Programmet startade kl 12 med lunch på Fyren och fortsätter till lördag kl. 15. Mer om innehållet i senare bloggposter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.