Missio 2022 i Sibbo – utbildningsdag

Under september och oktober kommer Betaniaförsamlingen i Sibbo att vara engagerad i Missio 2022. Den nationella mediakampanjen Missio 2022: ”Se löytyi” pågår under tiden 19.9-16.10. Ca 375 församlingar plus tiotals organisationer är med i den nationella satsningen på evangelisation.

Men det börjar med en skolningsdag den 3 september kl. 9-15 i Betania för alla som vill lära sig mer om att dela evangeliet med andra. Utbildningen genomförs på 70-80 platser runt om i Finland samtidigt. Det handlar alltså om undervisning på distans – dvs i Sibbo följer man med undervisningen (på finska) via TVn i Betanias festsal. Utbildningen är gratis, församlingen bjuder på kaffe, men lunchen får man betala för själv.

Utbildningen är riktigt viktig för dem som anmält sig som kontaktpersoner för kampanjtiden – men vem som helst som vill får komma med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.