Nytt pastorspar i Betel Raseborg

Söndagen den 13 september 2020 var det stor glädje i Betel Raseborg (Karis) då det nya pastorsparet David och Sarah Wikström välkomnades och välsignades till tjänst i församlingen. Installeringsceremonin leddes av FSP:s* nationella ledare, pastor Patrik Hellström. Han hade sällskap av tidigare föreståndare i Betel. Kenneth Witick, med frun Elisabeth (till höger), arbetade i församlingen under många år med start på 90-talet då församlingen upplevde en period av stark tillväxt. Efter dem har Kenneth Grönroos (mitten) resp. Nils-Gustav Blom med frun Monika (till vänster) tjänat som föreståndare under några år vardera. De här var nu alla med på välkomstfesten och välsignade efterträdarna. Bilden tagen av Patrik Hellström.

Nu inleds en ny period i församlingen då församlingen får ett ungt föreståndarpar som man då hoppas ska kunna ge en längre tids insats i församlingsarbetet. Du kan följa med Betelförsamlingens liv och verksamhet t.ex. på deras Facebook-sida.

*FSP står för församlingsnätverket Finlands svenska Pingst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.