Nyhemsveckan & Midsommarkonferensen 2019

nhm19_650Under midsommarveckan samlas 40 000 – 50 000 människor till sommarkonferenser i Sverige och Finland. Nyhemsveckan i Mullsjö är svenska Pingsts största sommarkonferens och samlar ca 15 000 personer. Midsommarkonferensen (Juhannuskonferenssi) i Keuruu är finska Pingsts sommarkonferens som samlar ca 30 000 personer. Båda konferenserna sänder på webben så du kan följa med många samlingar på distans. Nyhem startar med ungdomskonferens redan 14.6 och håller sedan på alla dagar fram till söndag 23.6. Den finska konferensen börjar på onsdag 19.6 och går till söndag. Upplevelsen på plats är förstås starkare och mer social, men visst är det bra med webbströmmar som ger ännu fler tillgång till undervisningen mm. Klicka på länkarna så kommer du dit.
jhkonf19_650

För dem som förstår svenska i Finland blir det en lite mindre sommarkonferens i Jakobstad veckan efter midsommar. Den kommer knappast att strömma samlingar på webben så här gäller det att vara med på plats. Sommarkonferensen i Optima i Jakobstad 27-30 juni 2019 är ett samarrangemang av Finlands svenska Pingst och Missionskyrkan i Finland. Mer info på webbsidan sommarkonferensen.fi

somkonf19_650

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: