FSP Sommarkonferens 2019 i Jakobstad

somkonf19_650

Finlands svenska Pingst (FSP) och Missionskyrkan i Finland (MKF) arrangerar gemensam Sommarkonferens i Jakobstad 27-30 juni 2019. Sommarkonferensen är familjevänlig med stor satsning på barn och tweenies. Ungdomar och vuxna får också dagarna fyllda med intressant program. Konferensplats blir Optima, som fungerar bra för en stor konferens. Det finns gott om logimöjligheter, även möjligt att bo i skolans bostäder, men det gäller att anmäla sig i god tid.

Talarna under Sommarkonferens 2019 är alla hämtade från Finland: Mika Yrjölä (Helsingfors), Stefan Löv (Jakobstad), Fredrik Martin (Raseborg) och Olle Rosenqvist (Korsholm). Temat är ”Ge det vidare” – vilket kan tolkas både missionalt och generationellt.

Mer info hittas på webbsidan sommarkonferensen.fi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.