Fila Hfors publicerar första singeln

fihki_sing18_300Fila Helsingfors har nu publicerat sin första singel på Spotify och iTunes. Församlingen har under flera år satsat mycket på musiken och kreativa uttryck. Nu har musikteamet producerat en egen singel, dvs en ensam låt som man publicerar via streamingtjänsterna Spotify och iTunes.

Låten heter ”Tervetuloa kotiin” (Välkommen hem) och beskriver en person som var långt borta från Gud och inte förstod Guds kärlek först, men när han sedan kom till Jesus var det som att komma hem till en öppen famn, älskad och välkommen. Det går bra att läsa in berättelsen om ”den förlorade sonen” i sångens tema. Musiken är självfallet modern och påminner om sånger från Hillsong, vilket väl inte är så förvånande då musikledaren Petter Kohonen med frun Matilda gått på musiklinjen på Hillsong College i Sydney. Det skulle inte förvåna om det finns fler sånger som väntar på produktion och publicering.

Här länkar till streamingtjänsterna

Spotify: http://bit.ly/TervetuloaKotiin_Spotify

iTunes: http://bit.ly/TervetuloaKotiin_Itunes

nou_hem_300Om man vill fördjupa meditationen över Guds nåd och kärlek och välkomnande attityd kan man, medan man lyssnar, läsa Henri Nouwens ”Att komma hem” som handlar om samma tema.

”Välkommen hem” är ett motto eller budskap som många församlingar valt att profilera sig med. Och varför inte, det är en stark signal om att alla är välkomna till både församlingen och till Gud. Man understryker att den attityd, som fadern i berättelsen hade till sin återvändande son, också är Guds och församlingens attityd till människor som man vill välkomna till gemenskapen.

Det är ett budskap värt en sång och en bok, minst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.