Den finlandssvenska tidningen LIVET

Tidningen LIVET har en ambition att beskriva människors erfarenheter av tron och livet – och hur de hänger ihop i den finlandssvenska verkligheten – på ett begripligt sätt…

Tidningen LIVET publicerar nyheter och info om de olika tidningarna via sin Facebook-sida. 

Redaktionen har också publicerat en hel del artiklar på Paperini, för att tidningen ska kunna läsas på läsplattor, telefoner och datorer. I dagsläget är det väl osäkert hur den kanalen ska bli ekonomiskt lönsam – en utmaning som tidningen delar med andra tidningar som försöker etablera sig på webben.

Tidningen Livet är den finlandssvenska pingströrelsens tidning. Berättelserna om människor, händelser och platser är därför ofta förankrade i finlandssvenska Pingst. De personliga berättelserna om människors liv och tro är tidningens huvudfokus. Samtidigt har redaktionen ambitionen att behandla aktuella ämnen av mer allmänt intresse. Man vill förklara trons hemligheter på ett sätt som vanligt folk begriper.

LIVET finns alltså på Facebook

Comments

  1. Märtha nordlundModig says:

    Jag har glömt huru länge jag har prenumerationen I alla fall kommer jag att flytta till Stockholm cirka 1 /9 kan du vara så snäll och svara mej ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: