Den finlandssvenska tidningen LIVET

Tidningen LIVET har en ambition att beskriva människors erfarenheter av tron och livet – och hur de hänger ihop i den finlandssvenska verkligheten – på ett begripligt sätt…

Tidningen LIVET har förnyat sina webbsidor i september 2012. Där finns nu ett urval av artiklar och bilder från tidigare utgivna nummer av tidningen. Naturligtvis också presentation av redaktionen och kontaktuppgifter. Du kan prenumerera på tidningen genom att fylla i formuläret på webben.

Redaktionen arbetar för närvarande också på en e-lösning, dvs. att tidningen ska kunna läsas på läsplattor, telefoner och datorer. Hur den lösningen ska bli ekonomiskt lönsam är en utmaning som tidningen delar med andra tidningar som försöker etablera sig på webben.

Tidningen Livet är den finlandssvenska pingströrelsens tidning. Berättelserna om människor, händelser och platser är därför ofta förankrade i finlandssvenska Pingst. De personliga berättelserna om människors liv och tro är tidningens huvudfokus. Samtidigt har redaktionen ambitionen att behandla aktuella ämnen av mer allmänt intresse. Man vill förklara trons hemligheter på ett sätt som vanligt folk begriper.

Läs mer på tidningen LIVETs webbsidor

LIVET finns också på Facebook

Comments

  1. Märtha nordlundModig says:

    Jag har glömt huru länge jag har prenumerationen I alla fall kommer jag att flytta till Stockholm cirka 1 /9 kan du vara så snäll och svara mej ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: