Filadelfia i Borgå förnyar webbsidor

fil_bor17_300Det är alltid en händelse när en församling förnyar sin webbsidor. Det händer inte så ofta, så det är rentav en stor nyhet i församlingarnas mediavärld. Nu har då Filadelfia i Borgå publicerat en helt ny design på sina webbsidor. Webbsidorna är byggda enligt principen mobilen-först, dvs. sidorna ska fungera minst lika bra – eller bättre – på mobilen som på en större skärm. Och det är naturligtvis den enda vettiga utvecklingslinjen – alla församlingar borde tänka mobilen-först i sin webbsideplanering.

fil_bor17_kal_300Tillsvidare är bilderna inte så mycket från Borgå, men det torde bli mer lokalt bildmaterial efterhand. Däremot kan du redan nu läsa om församlingens verksamhet i Borgå, kalendern, missionen, lyssna till predikningar, följa med i bloggen och naturligtvis finns det en kontaktsida.

Jättekul att se att även en liten församling har kompetens och ambition för att ha en modern profil på nätet. Det förutsätter att det finns en tekniskt intresserad och motiverad person som tar sig an uppgiften – och det finns det nu i Borgå. Bara som ett tips för någon annan – om ni behöver råd hur man går till väga så kan ni alltid konsultera Filadelfia i Borgå…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.